Vergelijk offertes en bespaar geld!

Heeft uw firma problemen met klanten die facturen niet betalen? Dan kunt u ervoor kiezen om een incassobureau in te schakelen. De kans dat u uiteindelijk toch uw centen zal zien, vergroot op die manier aanzienlijk. U weet niet zo meteen waar u een degelijk incassobureau zou moeten gaan zoeken? Geen enkel probleem, laat dit werk over aan ons. Door uw gegevens op onderstaand contactformulier in te vullen krijgt u geheel gratis en vrijblijvend contact met incassobureaus uit uw streek die u zeker zullen kunnen helpen. Ontvang meerdere offertes en vergelijk het aanbod en de voorwaarden van meerdere incassobureaus.

Waarom kiezen voor een incassobureau?

Er zijn een aantal goede redenen waarom u voor een incassobureau zou kiezen. Meer en meer bedrijven hebben te kampen met onbetaalde facturen. Door de corona crisis is dit gegeven er niet op vooruit gegaan. Wel integendeel, want de termijn dat er gewacht wordt om te betalen is duidelijk verhoogd. Dergelijke situatie zorgt binnen de kortste keren voor een sneeuwbaleffect. Want als de facturen in uw bedrijf niet tijdig betaald worden, dan kan u op uw beurt ook niet op tijd uw facturen betalen. Dit heeft dan zijn weerslag op uw leveranciers.

Door samen te werken met een incassobureau kan u deze cirkel doorbreken. Een incassobureau is uiteindelijk gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen. Vergelijk meerdere incassobureaus en bekijk het aanbod en de voorwaarden dat ieder bureau stelt aan de incasso.

Offertes vergelijken

  Beschrijf uw project
  €1.000 tot €2.000€2.000 tot €5.000€5.000 tot €10.000Meer dan €10.000Ik weet het niet
  Minder dan 6 maandenTussen 6 maand en 2 jaarMeer dan 2 jaarNiet relevant / Weet ik niet
  1 tot 20 open vorderingen20 tot 50 open vorderingen50 tot 100 open vorderingenMeer dan 100 open vorderingenIk heb (nog) geen openstaande facturen
  IncassobureauAdvocaat of deurwaarderNog geen externe incasso  File-typen: .jpg .jpeg .png .gif .doc .docx en .txt is toegestaan. Limiet: 8mb

  Uw gegevens